Τρόποι & Έξοδα Αποστολής


Αποστολές Ελλάδα

Η αποστολή είναι δωρεάν για αγορές άνω των 40,00€. H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών συνήθως τις επόμενες 24 ώρες (θα λάβετε ενημερωτικό e-mail για την πορεία παράδοσης) από την επιβεβαίωση της παραγγελίας, εφόσον η παραγγελία γίνει πριν τις 14:00.  Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 14:00, θα παραδοθούν από την εταιρία ταχυμεταφορών εντός 48 ωρών. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο στα συνεργαζόμενα φαρμακεία, και εφόσον δεν έχει εξαντληθεί ο συγκεκριμένος κωδικός, ο χρόνος αναμονής μπορεί να φτάσει τις 3 - 4 εργάσιμες μέρες.

Για παραγγελίες μικρότερες των 40,00€ τα έξοδα αποστολής είναι μόνο 2,20€. 

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2€.


Επιπλέον πληροφορίες/χρεώσεις

Στο goadvance.gr υπάρχουν τρία (3) πακέτα συσκευασίας: Νο1 - Νο2  - Νο3, τα οποία αποστέλλονται χωρίς έξοδα ογκομέτρησης.  Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών και πιο ογκώδη πακέτα προηγείται συνεννόηση με το goadvance.gr λόγω της διαφοροποίησης των εξόδων αποστολής.

Για τα βαριά αντικείμενα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών (παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου). Στην περίπτωση αυτή δεν είναι διαθέσιμη η αντικαταβολή. Θα πρέπει να προηγηθεί η εξόφληση της παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω PayPal.

Για να απελευθερωθεί  από το σύστημα του goadvance.gr και να  παραλάβετε  απαιτείται χρόνος  τουλάχιστον  τεσσάρων (4) ωρών.Οι παραλαβές από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία γίνονται: 


Δευτέρα & Τετάρτη: 10:00 - 14:00 

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 10:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00

 

(Εξαιρούνται τα φαρμακεία στο νομό Λάρισας όπου οι παραλαβές γίνονται:

Τρίτη & Πέμπτη: 10:00 - 14:00

Δευτέρα, Τετάρτη & Παρασκευή: 10:00 -14:00 και 18:00 - 20:00)

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το Σάββατο δεν πραγματοποιούνται παραδόσεις παραγγελιών λόγω συντήρησης/αναβάθμισης του συστήματος. 


ΠΡΟΣΟΧΗ

Το goadvance.gr επιλέγει αυτόματα το φαρμακείο που θα εξυπηρετήσει την κάθε παραγγελία βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας. Εναλλακτικά ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να επιλέξει το φαρμακείο που επιθυμεί να εκτελέσει την παραγγελία του, και είτε να του την αποστείλει μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών είτε να την παραλάβει από το φαρμακείο στις παραπάνω ώρες.